Datingtips

Maslows behovshierarki og konventionelle visdom antyder begge, at kærlighed er et grundlæggende menneskeligt behov. De fleste mennesker møder deres betydelige andre gennem deres sociale kredse eller arbejde / skolefunktioner. Imidlertid kan disse puljer være relativt lavt. I søgningen efter en potentiel dato skifter flere og flere mennesker til mindre traditionelle metoder.

Online dating er virkelig populært. Brug af internettet er virkelig populært. En undersøgelse foretaget i 2013 viste, at 77% af befolkningen fandt det “meget vigtigt” at have deres smartphones med dem hele tiden. Med stigningen og stigningen af ​​apps som Tinder (og de forskellige copycat modeller) der kunne bebrejde dem. Hvis du vil tænke på dating som et talspil (og tilsyneladende mange mennesker gør), kan du sandsynligvis sveipe til venstre / højre mellem 10 – 100 gange i løbet af tiden, som det ville få dig til at interagere med en potentiel dato i “real -liv’.

Med populariteten af ​​websteder som eHarmony, match.com, OKcupid og bogstaveligt talt tusindvis af lignende andre, er stigmatiseringen af ​​online dating faldet betydeligt i det sidste årti. Flere og flere af os insisterer på outsourcing af vores kærlighedsliv til regneark og algoritmer. Ifølge Pew Research Center, tyder det overvældende flertal af amerikanerne på, at online dating er en god måde at møde mennesker på. Interessant nok siger mere end 15% af voksne, at de har brugt enten mobile dating apps eller et online dating site mindst en gang tidligere. Online dating tjenester er nu den næst mest populære måde at møde en partner på.

Populariteten af ​​online dating drives af flere ting, men en vigtig faktor er tid. Online dating præsenterer en effektiv løsning på et alvorligt problem.

Gennemse profiler er næsten ikke så tidskrævende (eller skræmmende) som at blande med mennesker i en social sammenhæng. Statistik tyder på, at omkring 1 ud af 5 relationer begynder online i dag. Det anslås, at i 2040 vil 70% af os have mødt vores betydelige andre online.

Problemet med mange online dating applikationer er, at de ikke rigtig arbejder. Mange er bare “fad” -applikationer, der presser penge fra punters, uden at det er hensigten at matche dig med en passende partner. Før du tager forsigtighed til vinden og tøm din tegnebog i lommerne i en online-app med den hensynsløse opgave af en kærlighedsramt teenager, er der et par ting, du bør vide.

1. Folk ligger på deres online dating profiler
Ok dette er næppe en jordskræmmende åbenbaring. Nåh, folk ønsker at være tiltalende. De fleste vil nok ikke blive overrasket over at lære at det er mere almindeligt, at folk lyver i deres online profil end at være helt ærlige.

En undersøgelse af over 1.000 onlinedatere i USA og UK ledet af det globale forskningsagentur OpinionMatters finder nogle meget interessante statistikker. I alt 53% af amerikanske deltagere indrømmet at have løjet i deres online dating profil. Kvinder løjjede tilsyneladende mere end mænd, med de mest almindelige uærlighed handler om udseende. Over 20% af kvinderne sendte fotos af deres yngre selv. Men mænd var kun marginalt bedre. Deres mest almindelige løgne drejede sig om deres økonomiske situation, især om at have et bedre arbejde (økonomisk) end de rent faktisk gør. Mere end 40% af mændne indikerede, at de gjorde det, men taktikken var også ansat af næsten en tredjedel af kvinderne.

Mens uærlighed var lidt mindre udbredt blandt den britiske stikprøve, indrømmede 44% at ligge i deres online profil. I både USA og UK prøverne faldt uærlighed med alderen. Måske er ældre mennesker mere interesserede i at projicere deres virkelige selv, snarere end en forestillet eller ideel version.

2. Søger du et forhold? Det må betyde alt, hvad du vil have, er sex
Et af de store problemer med online dating for kvinder er det, selvom der er ægte forholdsorienterende mænd på webstederne, er der også masser af fyre derude, bare på udkig efter sex. Mens de fleste mennesker er enige om, at mænd i gennemsnit er mere ivrige efter sex end kvinder, ser det ud til, at mange mænd antager, at hvis en kvinde har en online dating tilstedeværelse, er hun interesseret i at sove med relative fremmede. Online dating repræsenterer bekvemmeligheden ved at kunne møde andre, som du måske aldrig ville have ellers, men kvinder bør være opmærksomme på, at de sandsynligvis vil modtage uhøflige / ulækkert beskeder fra kåse gutter, seksuelle propositioner / anmodninger, pik-pics og meget af skøre vibes.

3. Forhandling af scam-ternet
Lad os være ærlige, internettet er virkelig bare en super udførlig og sofistikeret farce designet til at distrahere dig fra at have dine lommer plukket af fedtede conmen i billige dragter, right? Ikke helt, men det er fyldt med skrupelløse leverandører, der ønsker at adskille dig fra dine penge, uanset hvad som helst muligt (i andre nyheder har du hørt om hemmeligheden om at få killer abs i mindre end 7 minutter ved at bruge dette 1 rare trick …?).

Svindel har eksisteret så længe som internettet (muligvis endda før …). Selvfølgelig er der faldgruber og tripwires på alle områder af livet, men det kan især være tilfældet i forbindelse med online dating. Der er bogstaveligt talt hundreder (hvis ikke tusindvis) af online svindel, og jeg kommer ikke til at løbe igennem nogen detaljeret her, men gør noget, inden du giver dine bankoplysninger til ‘nigerianske prinses lovende’ sjove øjeblikke ‘. Faktisk bør du nok være forsigtig med enhver person, gruppe eller enhed, der beder om nogen form for økonomisk eller personlig information. Det kan endda være tilrådeligt at følge disse generelle retningslinjer:

Opret en anonym email-konto fra en meget udbredt e-mail-tjeneste (I_heart_scamming123@gmail.com er allerede taget)

Giv ALDRIG din hjemme telefon, adresse eller din personlige e-mail-adresse, medmindre du absolut stoler på modtageren.

Kør dig selv til datoen (din dato behøver ikke at vide, hvor du bor), hold øje med din drink / mad (…), betal halvdelen af ​​regningen (du behøver ikke din dato med forventninger om tilbagebetaling)

Selvfølgelig er der masser flere do’s og ikke af online dating, men jeg tror det vigtigste her er at bruge din sund fornuft. Hvis noget føles af, tillid til, at du har det. Du behøver ikke nødvendigvis at udvikle en “tillid til nogen og sove med en øje åben” tilgang til online dating, men det er nok værd at have en sund grad af skepsis generelt.

4. Forholdet varer ikke
Glem det ikke, at mere end en tredjedel af alle mennesker, der bruger online dating sites, aldrig har været på en date med nogen, de mødtes online, dem der på en eller anden måde formår at finde en anden, de er villige til at gifte sig med, og hvem er villig til at gifte sig med dem (en forsvindende lille delmængde af online datere) står over for en opadgående kamp. Ifølge undersøgelser foretaget ved Michigan State University, er relationer, der starter online, 28% mere tilbøjelige til at bryde ned i deres første år end forhold, hvor parene først mødte ansigt til ansigt. Og det bliver værre. Par, der mødtes online, er næsten 3 gange så tilbøjelige til at blive skilt som par, der mødtes ansigt til ansigt.

Det er dog ikke al elendighed og vej. Mens det overvældende flertal af romantiske relationer stadig begynder offline, viser omkring 5% af amerikanerne, der for øjeblikket er i et engageret forhold eller ægteskab, at de faktisk mødte deres betydelige andre online.

5. Det gør dig kræsen og fordømmende
Det er meget nemt at sende et kursus tilbage (eller endda den ene efter den anden, efter den anden, efter den anden), når menuen overfylder andre potentielle kurser. Den amerikanske sammenslutning af psykologisk videnskab fandt, at gennemgang af flere kandidater får folk til at være mere dømmende og tilbøjelige til at afskedige en ikke helt perfekt kandidat, end de ellers ville være i et ansigt til ansigt møde.